Tentang Kami

  • Pet family

Kulawarga piaraan

Salaku produsén Cina profésional produk piaraan, produk utama urang téh suplai piaraan jeung kadaharan piaraan.Urang ngahasilkeun alam murni, hygienic jeung cageur anjing dahareun jeung kadaharan ucing;suplai piaraan utamana calakan, otomatis, jeung ongkos-éféktif.

Salaku tambahan, sprayer disinfection anti-epidemi kami nganggo téknologi semprot éléktrostatik pangsaéna di China.

 

Éta piaraan sareng ogé kulawarga urang!

Buletin

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Inquiry Pikeun Pricelist