Rreth Nesh

  • Pet family

Familje kafshësh shtëpiake

Si një prodhues profesionist kinez i produkteve për kafshët shtëpiake, produktet tona kryesore janë furnizimet për kafshët shtëpiake dhe ushqimi për kafshët shtëpiake.Ne prodhojmë ushqim të pastër natyral, higjienik dhe të shëndetshëm për qen dhe ushqim për macet;furnizimi me kafshë shtëpiake është kryesisht inteligjent, i automatizuar dhe me kosto efektive.

Përveç kësaj, spërkatësi ynë i dezinfektimit kundër epidemisë përdor teknologjinë më të mirë të spërkatjes elektrostatike në Kinë.

 

Është një kafshë shtëpiake dhe gjithashtu familja jonë!

Gazete

Për pyetje rreth produkteve tona ose listës së çmimeve, ju lutemi na lini emailin tuaj dhe ne do të kontaktojmë brenda 24 orëve.
Kërkim për Çmimtari