Pemikiran ilmiah babagan disinfeksi (2)

Minangka buruh disinfeksi, kita melu kanthi aktif lan jero ing karya kita dhewe, terus-terusan nyemplungake awake dhewe ing alam lan nglumpukake, lan nindakake tugas-tugas pencegahan lan kontrol disinfeksi sing ora kaetung.Kawruh teoritis kita wis saya tambah akeh, lan kita wis nglumpukake akeh pengalaman ing situs.Ana sawetara getun lan pikirane.Dina iki, sampeyan pengin ngomong babagan disinfeksi ilmiah, Dhiskusi babagan pikirane karo sampeyan.

11

Ayo padha ngomong maneh dina iki

Masalah ing disinfeksi

 

Ora ana paralel ing sejarah.Ing taun-taun pungkasan, kesadaran masarakat babagan kesehatan lan kesehatan saya mundhak.Nanging, penyakit infèksius sing umum durung diilangi.Penyakit infèksius anyar muncul.Penyakit infèksius kayata SARS lan H1N1 mboko sithik nyebabake panjaluk disinfeksi ing masyarakat nganti dhuwur.

 

Sajrone periode epidemi, kabeh lapisan masyarakat ing masyarakat ngiyataken karya disinfeksi lengkap.Sajrone periode normalisasi, kabeh lapisan masyarakat ing kabeh masyarakat mundhak ing kabeh tingkat lan mbutuhake disinfeksi pencegahan saben dina.Perusahaan disinfeksi sepenuh wektu arang banget.Macem-macem perusahaan perlindungan lingkungan, perusahaan reresik, klompok keamanan, perusahaan manajemen properti lan perusahaan teknologi wis melu ing industri disinfeksi.Ana kekurangan teknisi disinfeksi profesional.Akeh personel ing industri liyane wiwit kerja part-time, lan industri disinfeksi tuwuh kanthi cepet lan biadab sajrone sewengi.

 

Disinfeksi mlebu ing paningal saben wong bola-bali, nyebabake saraf saben wong.

 

Disinfeksi epidemi nolak kanthi wuta

 

Macem-macem langkah disinfeksi kanggo kabeh dalan utama lan sekunder, taman, alun-alun, sabuk ijo gedhe, lan liya-liyane ing kutha muncul siji-sijine;

 

Macem-macem langkah-langkah sing mbutuhake "disinfeksi terminal" terus-terusan ing papan / ruangan positif lan trek tumindak sajrone seminggu mumet.

 

Sampeyan uga umum nggunakake disinfektan konsentrasi ultra-dhuwur kanggo disinfeksi nyegah.

 

Ana uga sawetara "standar dhuwur" kanggo disinfeksi bangunan omah lan koridor ing wilayah sing disegel lan dikontrol sapisan saben jam, lan akeh wong sing wis dibebasake saka isolasi wis ana ing omah nganti pirang-pirang dina utawa malah minggu.Iku angel kanggo njlèntrèhaké "kahanan khusus" sing mbutuhake "disinfeksi pungkasan" ing omah-omahé ……

 

Ing Februari 2020, negara kasebut kanthi jelas ngusulake perlu kanggo disinfeksi ilmiah lan akurat kanggo entuk "lima syarat lan pitung noe":

 

Ora cocog kanggo nindakake disinfeksi skala gedhe ing lingkungan ruangan;Klorin konsentrasi dhuwur sing ngemot disinfektan (konsentrasi klorin efektif luwih saka 1000mg / L) ora bisa digunakake kanggo disinfeksi pencegahan, nanging sampeyan wis ndeleng kaping pirang-pirang kanthi konsentrasi 10000mg / L.

 

Disinfeksi terminal yaiku disinfeksi lengkap sawise godhong sumber infèksius;Rencana pencegahan lan kontrol lan standar lan spesifikasi liyane ing kabeh level uga duwe syarat sing jelas kanggo konsentrasi panggunaan terminal lan disinfektan pencegahan.

微信图片_20200307005253

Disinfeksi sing berlebihan ndadekake staf kesel fisik lan mental lan ngrusak lingkungan sing kita urip.

Kepiye carane bisa ngilangi dilema saiki?

Patut dipikirake…


Wektu kirim: Mar-12-2022