Babagan awake dhewe

  • Pet family

kulawarga pet

Minangka produsen produk pet Cina profesional, produk utama kita yaiku pasokan pet lan panganan pet.Kita ngasilake panganan asu lan panganan kucing sing alami, higienis lan sehat;sumber pet utamané cerdas, otomatis, lan biaya-efektif.

Kajaba iku, sprayer disinfeksi anti-epidemi nggunakake teknologi semprotan elektrostatik paling apik ing China.

 

Iku pet lan uga kulawarga kita!

Newsletter

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.
Pitakonan Kanggo Pricelist